Pensionsfokus

Hvad er vigtigst i en pensionsaftale?

Pensionsopsparing med fokus på afkast

​Det største fokus er altid rettet imod bundlinje resultatet. Det er helt naturligt at man gerne som pensionsopsparer vil se at opsparingen vokser mest muligt. Afkast er det vigtigste parameter på en pensionsordning. Vær opmærksom på indirekte omkostninger der fratrækkes afkastet inden tilskrivning af afkast på din pension, indirekte omkostninger fratrækkes afkastet og er derfor tilsvarende meget afgørende for at opsparingen vokser mest muligt. Indirekte omkostninger på en pension er typisk den største omkostning på en pensionsopsparing

Forsikring med fokus på betingelser

Forsikringsdelen skal være på plads i forhold til virksomhedens og den enkelte medarbejders behov og ønsker. Med fokus rettet på forsikringsdelen er det forsikringsbetingelserne der er vigtigst, disse udgør grundlaget for udbetaling af erstatning, hvis uheldet skulle være ude..

Pension og forsikring med fokus på opsparingsresultat

Den samlede pris for administration, gebyrer og forsikringspræmier skal som udgangspunkt være så lav som mulig, uden at gå på kompromis med løbende afkast og forsikringsbetingelser. Desto billigere det kan gøres, desto bedre opsparingsresultat.

Securelife A/S